Furuviks Gästhamn

Gästhamn

Betyg: 2.00 (2 röster)

Beskrivning

Furuviks Gästhamn ligger vackert beläget i viken Sandvik, precis invid Furuvik Havscamping. Endast ett stenkast från Furuviksparken och restaurang Furuvik Brygga.

Furuvik Gästhamn har plats för cirka 50 småbåtar. Utanför ligger en 75 meter lång vågbrytare.

Invid Gästhamnen finns en underbart vacker strandpromenad, grillplatser och en minigolfbana. Vid Furuviks Havscamping som ligger precis intill, finns det två servicehus samt en mindre butik.

PrisbildUtan ElMed El
Dag40 kr50 kr
Dygn120 kr150 kr

Kommentarer

Nu är vågbrytaren på plats och gör ett bra jobb. Enormt fina bryggor och servicehuset är också väldigt fint.

Det enda negativa nu är bojarna som ligger kors och tvärs lite huller om buller. Jag tror att det är båtar som draggat runt dem, men det vet jag såklart inte. Inre delen av hamnen är grund. En prick markerar ut var det börjar bli grunt. Segelbåtar bör hålla sig utanför markeringen.

Loggat besök:
Marcus Rejås (CAMAJO/ALMA)Verifierad användare
2018-07-27 09:16:30

Man måste vara noga med att kolla vinden innan och under besöket. Dyningarna från havet väller in. Vi skadade vår båt under besöket då en avbärare för förtöjningen sprack. Vågbrytaren utanför hamnen är inte effektiv.
Loggat besök:
Marcus RejåsVerifierad användare
2015-07-17 23:10:53

Vågbrytaren är inte klar. Det går för närvarande inte att ligga i hamnen vid nordlig vind. Vi försökte men efter att ha ätit lunch gav vi upp och åkte till Huselihare och väntar annan vind innan Furuvik.
Loggat besök:
Marcus RejåsVerifierad användare
2015-07-16 18:05:33