Datum

Rutt

Start: 2014-07-26 08:14
Slut: 2014-07-26 13:58
Restid: 5h 44min
Max fart: 11,2 knop
Medel fart: 2,81 knop
Distans: 16,14M

Loggbok: lördag 26 juli, 2014

Data

Avgick från: Flaten
Destination: Söderarms skärgård (via Gräddö)
Väder: Perfekt, Sol och 30 grader.
Vind: 3-4 m/s

Händelser under dagen

Började med att svartvatten runnit tillbaka till toan från tanken. Inte kul om det hade svämmat över. Finns reservdelar att köpa så vi lägger in ett stopp i Gräddö som ändå ligger på vägen. Så klart hade de inte den lösa del vi behöver (en backventil) så det blev en ny pump som inkluderar backventilen vilken gick lös 1600 bagis. Rånad som vanligt och vad säger man, jo "Tack så mycket".

Resan till Söderarm gick utmärkt. Nu ligger vi tryggt i Styrjans hamn på Stor-hummelskär. Vi har badat och vädret är fortfarande perfekt :-). Underbart att titta ut över spegelblank hav och 22 grader i vattnet och klarblå himmel. Inåt land kan man dock se lite moln så det är nog lite mer disigt i land.

Vi har badat och badat. Käkat hemmagjord pizza och haft det bra. Jag och Jenny har nattsuddat ett tag och börjar känna oss nöjda med dagen. Barnen sover, jag sitter vid navigationsbordet och skriver på Marinwiki och Jenny har just krupit ner i kojen och ligger och läser.

I morgon bär det iväg till några kompisar söder om Blidö. Som vädret ser ut att bli kommer det att bli en kanonseglats dit i morgon.